Zakelijk notitieboek? 4 redenen

The Notepad Factory is gespecialiseerd in zakelijke notitieboeken. Wij leveren notitieboeken aan bedrijven en organisaties door heel Europa. Dit doen wij sinds 1869. Onze zakelijke boeken voorzien wij van een bedrijfslogo of bedrukken we volledig in de huisstijl. Wij bedrukken de zakelijke notitieboeken van o.a. Moleskine, Castelli notitieboeken en onze eigen huismerken.

Waarom een zakelijk notitieboek?

 

1. Kwaliteit: degelijk & stevig

Een zakelijk notitieboek (met logo) is gemaakt van hoge kwaliteit. De gebruikte materialen en papier in het boek zijn van degelijke en hoge kwaliteit. Deze boeken kunnen tegen een stootje en raken niet direct beschadigd. Hierdoor verschijn je bij een vergadering of afspraak niet met een ‘rommelig’ boek aan tafel.

 

2. Handige opties: van sluitelastiek tot penlus

De zakelijke boeken worden vaak voorzien van handige opties. Denk hierbij aan een sluitelastiek, leeslint en insteekhoes. Een sluitelastiek zorgt ervoor dat het boek niet op ongewenste momenten open valt. Een leeslint zorgt ervoor dat je precies weet waar je bent gebleven en direct weer verder kunt werken. Een insteekhoes zit vaak achterin een notitieboek. Ideaal voor het bewaren van losse notities of bonnetjes. Sommige boeken zijn zelfs voorzien van een penlus. Superhandig, want hierdoor heb je altijd een pen bij de hand en kan je direct aan de slag!

 

3. Op maat gemaakt & personalisatie

Zakelijk notitieboeken kunnen volledig op maat worden gemaakt. De bladzijdes in het boek kunnen worden bedrukt en er kan een banderol met huisstijl worden toegevoegd. Je kan dus helemaal los qua personalisatie! De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies voor een volledig op maat gemaakt exemplaar of selecteer een boek uit de zakelijke collectie. De boeken in de standaard zakelijke collectie van bijvoorbeeld Castelli en Moleskine zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Voorbeelden:

De NOS koos bijvoorbeeld een standaard warm rood exemplaar (amaranth) met blinddruk. Canon ging voor een opvallend knalrood boek met witte foliedruk. En Timberland ging voor een zwart exemplaar met eveneens witte foliedruk. Meer inspiratie? Bekijk ons lookbook.

zakelijk notitieboek

 

4. Duurzaam

Bekende notitieboekmerken (zoals Castelli en Moleskine) zorgen voor duurzame producten. Castelli gebruikt bijvoorbeeld FSC papier en ondersteunt Woodland Trust. En voldoet aan de audits van FSC en Sedex.

 

 

Vrijblijvende offerte?

Heb jij specifieke wensen omtrent een zakelijk notitieboek? Neem contact met ons op. Bel (+31) 0412 – 647 944 of gebruik onderstaand contactformulier. Wij denken graag met je mee en verzorgen de opmaak gratis. Daarnaast ontvang je een gratis proefdruk en sturen wij je bestelling gratis toe. Of bezoek onze showroom in Oss.


Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.