Waarom een zakelijk notitieboek?

zakelijk notitieboek - waarom?

Op zoek naar een notitieboek voor zakelijk gebruik of om weg te geven aan klanten, relaties of medewerkers? Wat is het verschil tussen een regulier notitieboek en een zakelijk notitieboek? Onderstaand 4 redenen om te kiezen voor een professioneel notitieboekje.

Waarom een zakelijk notitieboek?

1. Kwaliteit: degelijk & stevig

Een zakelijk notitieboek (met logo) is gemaakt van hoge kwaliteit. De gebruikte materialen en papier in het boek zijn van degelijke en hoge kwaliteit. Deze boeken kunnen tegen een stootje en raken niet direct beschadigd. Hierdoor verschijn je bij een vergadering of afspraak niet met een ‘rommelig’ boek aan tafel. Boeken van hoge kwaliteit zijn o.a. van Moleskine of Castelli. Dit zijn bekende A-merken en staan bekend om hun kwaliteit en zien er mooi afgewerkt uit.

Moleskine Notitieboek Grijs (slate grey) met logo

2. Handige opties: van sluitelastiek tot penlus

De zakelijke boeken worden vaak voorzien van handige opties. Denk hierbij aan een sluitelastiek, leeslint en insteekhoes. Een sluitelastiek zorgt ervoor dat het boek niet op ongewenste momenten open valt. Een leeslint zorgt ervoor dat je precies weet waar je bent gebleven en direct weer verder kunt werken. Een insteekhoes zit vaak achterin een notitieboek. Ideaal voor het bewaren van losse notities of bonnetjes. Sommige boeken zijn zelfs voorzien van een penlus. Superhandig, want hierdoor heb je altijd een pen bij de hand en kan je direct aan de slag!

Castelli Notitieboek - ASML Oranje

3. Notitieboek op maat gemaakt

Zakelijk notitieboeken kunnen volledig op maat worden gemaakt. De bladzijdes in het boek kunnen worden bedrukt en er kan een banderol met huisstijl worden toegevoegd. Je kan dus helemaal los qua personalisatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies voor een volledig op maat gemaakt exemplaar of selecteer een boek uit de zakelijke collectie. Een notitieboek op maat kan in elke huisstijl kleur worden geleverd. En kan worden voorzien van de voor- en/of achternaam van een klant of medewerkers.

Moleskine boek met eigen naam

4. Duurzame notitieboeken

Zakelijke notitieboeken worden bijna altijd gemaakt van FSC papier. Daarnaast zijn deze ook verkrijgbaar met een kaft van gerecycled leer of zelfs gemaakt van appelschillen. De kaft van het Appeel notitieboek is gemaakt van o.a. appelschillen. De bladzijdes zijn gemaakt van plantaardige vezels en appelpulp.

Duurzaam notitieboek - Gemaakt van appels bedrukt met logo

Wie is The Notepad Factory?

The Notepad Factory is gespecialiseerd in zakelijke notitieboeken. Wij leveren notitieboeken aan bedrijven en organisaties door heel Europa. Dit doen wij sinds 1869. Onze zakelijke boeken voorzien wij van een bedrijfslogo of bedrukken we volledig in de huisstijl. Wij bedrukken de zakelijke notitieboeken van o.a. Moleskine, Castelli notitieboeken en onze eigen huismerken.

Voorbeelden

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Bekijk verschillende boekjes in onze lookbooks:

Vrijblijvende offerte?

Heb jij specifieke wensen omtrent een zakelijk notitieboek? Neem contact met ons op. Bel (+31) 0412 – 647 944 of gebruik onderstaand contactformulier. Wij denken graag met je mee en verzorgen de opmaak gratis. Daarnaast ontvang je een gratis proefdruk en sturen wij je bestelling gratis toe. Of bezoek onze showroom in Oss.


Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
zakelijk notitieboek