Zelfklevende memoblokken met logo

Zelfklevende memoblokjes of memoblaadjes bedrukken met uw logo? Kies onderstaand uit het grootste assortiment van de Benelux. Wij leveren zelfklevende memoblokken voorzien van logo bedrukking van het merk Easy Notes®. Dit merk combineert milieuvriendelijkheid met de hoogst mogelijke kwaliteit. Vragen of advies nodig? Neem contact met ons op.

Waarom zelfklevende memoblokken van Easy Notes®?

De zelfklevende memoblokjes van Easy Notes® staan naast hun kwaliteit en plakkracht bekend om de duurzaamheid. Easy Notes® zijn namelijk voorzien van Aquatack. Dit is een hoogwaardige en in water oplosbare lijmlaag. De lijmlaag is vrij van schadelijke stoffen voor mens en milieu. Hierin zijn Easy Notes® memo’s uniek!

Waarom zijn zelfklevende memoblokjes en memoblaadjes zo handig?

Je ziet zelfklevende memoblokken op vrijwel ieder bureau terug. Of ze nu van Easy Notes, Post-It, Sticky Notes of een ander merk zijn. Het zijn praktische notitieblokjes die je overal op kunt plakken. Even snel een terugbel-notitie op het beeldscherm van je collega plakken of gebruik ze als pagemarker bij een belangrijke aantekening.

Zelfklevende memoblokjes vergroten zichtbaarheid van merk of bedrijf

Onderzoek wijst uit dat de advertentiewaarde van de promotionele producten erg sterk is. Met een waarde van 88% meer dan welk ander media product dan ook (radio 79 % en TV 75%). Het bedrukte zelfklevende memoblok scoort hierin hoog. Maar liefst 2 x zo hoog als andere producten. Veroorzaakt omdat het meerdere malen per dag wordt gebruikt, ook zichtbaar voor anderen dan alleen de gebruiker! (Bron: Eppa)

Alle kleuren en maten

De zelfklevende memoblokken van The Notepad Factory zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten én desgewenst in FSC kwaliteit. Zo zijn er memoblokjes met pen, in boekvorm en in de vorm van een duimpje (thumbs up) te verkrijgen. Deze kunnen allemaal worden voorzien van een logo bedrukking in full colour of PMS kleuren. Wij kunnen ook memoblokjes maken in bijna elke specifieke vorm of figuur. Bekijk hier onze gestanste zelfklevende memoblokjes.