Zelfklevende memoblokken met logo - post it notes bedrukken

Zelfklevende memoblokjes (post it notes) of memoblaadjes bedrukken met uw logo? Kies onderstaand uit het grootste assortiment van de Benelux. Wij leveren zelfklevende memoblokken – post it notes voorzien van logo bedrukking van het merk Easy Notes®. Dit merk combineert milieuvriendelijkheid met de hoogst mogelijke kwaliteit. Zelfklevende memoblokken (post it notes) zorgen ervoor dat uw naam of product op zal vallen! Tegen de scherpste prijs. Vragen of advies nodig? Neem contact met ons op.

Duurzame zelfklevende memoblokken (post it notes)

De zelfklevende memoblokjes (post it notes), in onze drukkerij Easy Notes® genoemd, staan naast hun kwaliteit en plakkracht bekend om de duurzaamheid. Easy Notes® zijn namelijk voorzien van Aquatack. Dit is een hoogwaardige en in water oplosbare lijmlaag. De lijmlaag is vrij van schadelijke stoffen voor mens en milieu. Maar de plakkracht is perfect en krachtig. Hierin zijn Easy Notes® memo’s uniek! Onze eco memoblokjes gemaakt van graspapier zijn de ultieme duurzame keuze.

Waarom zijn bedrukte zelfklevende memoblokjes (post it notes) een populair relatiegeschenk?

Je ziet zelfklevende memoblokken op vrijwel ieder bureau terug. Of ze nu van Easy Notes, Post-It, Sticky Notes of een ander merk zijn. Het zijn praktische notitievelletjes die je overal op kunt plakken. Even snel een terugbel-notitie op het beeldscherm van je collega plakken of gebruik ze als pagemarker bij een belangrijke aantekening. Ondanks het digitale tijdperk zijn de post its nog steeds een populair product.

Iedereen kan een toepassing vinden voor naar wens bedrukte zelfklevende memo’s die ervoor kunnen zorgen dat uw merk en logo “blijven plakken”! Kies uit verschillende stijlen en kleuren, waaronder zelfklevende memo’s met of zonder kaft, zelfklevende memo producten met pagemarker set of met een pen, milieuvriendelijke optie en nog veel meer. De post it notes worden prachtig vervaardigd in onze eigen drukkerij.

Zorg ervoor dat uw merkboodschap bij klanten blijft “plakken” door de inzet van bedrukte post it notes. Sticky notes met logo zijn een van die promotieartikelen die iedereen dagelijks gebruikt. Zelfklevende memoblaadjes – post it notes met uw logo en contactgegevens binnen handbereik van uw relaties zijn een perfect promotioneel middel.

Bedrukte post it notes dienen ook uitstekend als give-away tijdens een evenement, vergadering, conferentie of beurs. De afmetingen en het geringe gewicht maken het memoblokje zeer geschikt om bijvoorbeeld met de post te versturen. Memoblokken met logo zijn er in tientallen stijlen en formaten, voor elke behoefte en elk budget. Wanneer u deze notitieblaadjes laat voorzien van uw logo, zijn de kosten hiervoor nauwelijks meer dan een cent per afdruk.

Vergoot de zichtbaarheid van uw merk en bedrijf

Onderzoek wijst uit dat de advertentiewaarde van de promotionele producten erg sterk is. Met een waarde van 88% meer dan welk ander media product dan ook (radio 79 % en TV 75%). Het bedrukte zelfklevende memoblok scoort hierin hoog. Maar liefst 2 x zo hoog als andere producten. Veroorzaakt omdat het meerdere malen per dag wordt gebruikt, ook zichtbaar voor anderen dan alleen de gebruiker! (Bron: Eppa)

Leverbaar op maat en in alle kleuren.

De zelfklevende memoblokken van The Notepad Factory zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten én desgewenst in FSC kwaliteit. Zo zijn er memoblokjes met pen, in boekvorm en in de vorm van een duimpje (thumbs up) te verkrijgen. Deze kunnen allemaal worden voorzien van een logo bedrukking in full colour of PMS kleuren. Wij kunnen ook memoblokjes maken in bijna elke specifieke vorm of figuur. Bekijk hier onze gestanste zelfklevende memoblokjes.

Waarom drukkerij Van Den Ende – The Notepad Factory ?

Van Den Ende – The Notepad Factory is één van de weinige productielocaties van zelfklevende memoblokken in Nederland. Hierdoor leveren wij snel, voordelig en zijn wij de expert. Daarnaast zorgen wij voor:

  • Gratis hulp bij opmaak
  • Gratis sample
  • Lage prijzen
  • Snelle levering want wij drukken in eigen huis
  • Gratis verzending

Advies nodig? Neem contact met ons op, wij helpen graag.