Experts in bedrukken van

Castelli

Castelli begon ruim 50 jaar geleden met het maken van notitieboeken in Bergamot in Italië. Nog steeds worden al hun boekjes in Europa gemaakt en daar zijn ze trots op. Daarnaast vindt Castelli milieu, mens en werkomstandigheden heel belangrijk. Een goed product wat met liefde wordt gemaakt. De notitieboekjes zijn kwalitatief hoogwaardig. Ze bevatten 80 grams FSC papier, gelinieerd papier, een handig vakje achterin en ze sluiten met een elastiek. Door het PU kunstleer is dit boekje vegan proof. Het A5 formaat neem je makkelijk met je mee en past fijn in je tas. Door het elastiek blijft het boekje mooi en bij elkaar. We zijn er trots op dat wij leverancier zijn van Castelli: Italiaans design inclusief penlus en potlood exclusief verkrijgbaar bij Koninklijke Van der Most.

Offerte aanvragen

Bewerkingsmogelijkheden

Blinddruk

Castelli notitieboek met preegdruk

Al vanaf 50 stuks

Levertijd 2-3 weken

De blinddruk, ook wel preeg genoemd, is de meest populaire en meest bescheiden bewerking van het Castelli notitieboek. Een prachtige preeg van uw logo op de kaft van het boek draagt bij aan de uitstraling van dit stijlvolle geschenk.

Foliedruk

Castelli notitieboek met foliedruk op de kaft

Al vanaf 50 stuks

Levertijd 2-3 weken

Wilt u de opdruk op het boek nog meer op laten vallen dan drukt The Notepad Factory een gekleurde folie mee in de preeg. Er is keuze uit meer dan 20 kleuren folie.

Zeefdruk

Castelli notitieboek met zeefdruk op de kaft

Al vanaf 50 stuks

Levertijd 2-3 weken

Naast de preeg (blinddruk) of foliedruk is ook de mogelijkheid uw Castelli notitieboek te voorzien van een zeefdruk. Een tekening bijvoorbeeld, komt soms beter tot zijn recht wanneer deze in zeefdruk op het boek wordt gezet.

Digitaaldruk

Castelli notitieboek met digitaaldruk

Al vanaf 50 stuks

Levertijd 2-3 weken

Digitaaldruk geeft de mogelijkheid uw full colour beeld 1-op-1 te presenteren op het notitieboek. Denk daarbij aan foto’s of logo’s met een verloop in de kleuren.

Eigen pagina's

Castelli notitieboek met bedrukte eigen pagina's

Al vanaf 100 stuks

Levertijd 2-3 weken

Wij voegen desgewenst 2 tot 8 pagina’s toe aan uw notitieboek. Deze worden voorin het notitieboek verwerkt. Deze prachtige optie in full colour, maakt uw notitieboek tot een uniek presentatiemiddel.

Castelli potlood met eigen logo

Castelli potloden met logo bedrukking

Al vanaf 50 stuks

Levertijd 2-3 weken

Gratis stoer driehoekig Castelli potlood gestoken in penlus, alléén bij The Notepad Factory. Het neutrale houten potlood met zwart uiteinde staat prachtig bij ieder kleur boek. Bedrukking op potlood is mogelijk tegen meerprijs in 1 tot 4 kleuren.

Eigen Belly band

Castelli notitieboek met custom bedrukte bellyband

Al vanaf 50 stuks

Levertijd 2-3 weken

Nog meer communicatieruimte met een banderol in eigen huisstijl. Deze bellyband wordt voor u gedrukt in full colour. De combinatie boekbedrukking en eigen banderol maken het relatiegeschenk helemaal af.

Sluitband en penlus aanpassen

Zwart Castelli notitieboek met blauw sluitelastiek en leeslint

Al vanaf 1000 stuks

Levertijd 7 weken

Standaard is de elastieken sluitband en de pennenlus in dezelfde kleur als de boekkleur. Wilt u een contrasterende kleur of andere kleur uit uw huisstijl kies dan uit de diverse kleuren voor elastiek en penlus. Desgewenst kunnen wij de boeken ook zonder penlus leveren.

Druk op snede

Stapel Castelli notitieboeken met logo bedrukking op de snede

Al vanaf 1000 stuks

Levertijd 7 weken

Uniek! Wenst u een groot aantal boeken dan behoort ‘druk op snede’ tot de personalisatiemogelijkheden van Castelli. Maak het boek nog meer eigen door ook de snede door ons te laten bedrukken. Full colour? Goud? Alles is mogelijk.

Bedrukking Spiegel/Titelblad

Castelli notitieboek opengeslagen met logo en tekst in spiuegelblad en titelblad gedrukt

Al vanaf 50 stuks

Levertijd 2-3 weken

The Notepad Factory bedrukt het spiegelblad (links) en of titelblad (rechts) naar wens in 1 of 2 kleuren.

Over Castelli

Italiaans design met liefde gemaakt

Het luxe Italiaanse Castelli© notitieboek is een praktisch en duurzaam notitieboek. Verkrijgbaar in 5 typen. Ideaal voor notities of schetsen, op het werk, op reis of in uw vrije tijd. Castelli onderscheidt zich door de ruime keuze uit kaftmaterialen, kleuren én personalisatiemogelijkheden. De boeken zijn voorzien van een handig sluitelastiek, penlus en praktisch opbergvak achterin het boek. Dit opbergvak is ideaal voor het bewaren van tickets, bonnetjes of losse aantekeningen en prints.

Opties

 • Formaat: Pocket (9x14cm), Large (13x21 cm), XLarge (19x25cm)
 • Papier: 240 pagina’s ivory papier 80 grams
 • Bedrukking: lijn, blanco, ruit of stip
 • Envelop in boekband
 • Kaft: 12 kleuren

Extra opties

 • Gratis Ivory Castelli banderol
 • Custom banderol, eenzijdig bedrukt in full color
 • Bedrukking potlood
 • Tampondruk in 1 of 2 kleuren
 • Tot 9 eigen pagina’s full colour in het boek verwerkt

Bewerkingopties boekkaft

 • Blinddruk (preeg)
  Druk ligt verdiept in het boek
  Logo/artwork is goed zichtbaar door hittegevoelige soft touch PU omslag
 • Foliedruk
  Keuze uit diverse kleuren, waaronder goud en zilver

Castelli Soft Touch

Vanaf 50 stuks, snel geleverd

Het populairste Castelli notitieboek! De harde kaft is bekleed met zacht boekmateriaal met matte uitstraling. Dit leent zich uitstekend voor een mooie diepe en goed leesbare preeg (blinddruk). Het Soft Touch boek is tevens geschikt voor folie- en digitaaldruk. De Soft Touch notitieboeken worden geleverd met een bijpassende gekleurde sluitband en penlus.

Offerte aanvragen

Castelli Zakelijk

Vanaf 50 stuks, snel geleverd

Castelli notitieboek met harde kaft klassiek kunstleder met een lichte nerf. Dit notitieboek is zeer geschikt voor plaatsing van uw logo in foliedruk. Dit Castelli Notitieboekje komt sterk overeen met de bekende boekkaft van het Moleskine notitieboek.

Offerte aanvragen

Castelli Premium Lederlook

Vanaf 50 stuks, snel geleverd

Premium Lederlook notitieboek van Castelli. Een notitieboekje dat het luxe gevoel geeft van een echt lederen boek. Het boekmateriaal heeft de unieke eigenschap van een soepele lederstructuur. Verkrijgbaar in drie mooie bruine ledertinten en in het zwart en donkerblauw. Het Premium Lederlook boek is zeer geschikt voor blinddruk. Verkrijgbaar in: formaat Large (13x21cm)

Offerte aanvragen

Castelli Flexible Soft Touch

Vanaf 50 stuks, snel geleverd

Dit Soft Touch notitieboek heeft een buigzame kaft (softcover). Deze flexibele kaft is net als de kaft van de Castelli Soft Touch uitstekend geschikt voor alle soorten bewerking. Het materiaal is mat en voelt zacht aan.

Offerte aanvragen

Castelli Prismalux

Vanaf 1000 stuks, levertijd 7 weken

Dit Prismalux notitieboek nodigt uit tot creativiteit. Het boek wordt namelijk helemaal naar wens bedrukt. Er zijn geen grenzen aan de grafische mogelijkheden. De boekkaft kan zowel mét als zonder verdikkende opvulling geleverd worden. Gedeeltelijk vernissen en toepassen van foliedruk zijn extra opties om het effect te vergroten.

Offerte aanvragen

Over Appeel

Appeel® Notitieboeken

Ons groenste notitieboek is gemaakt van appels

Boekjes gemaakt van appels? Jazeker, die bestaan! Appeel notitieboeken zijn duurzaam geproduceerd en bestaan grotendeels uit appelresten. De kaft is namelijk gemaakt van 30% appelschillen en 70% gerecyclede leermaterialen. Voor de pagina’s zijn appelpulp en plantaardige vezels gebruikt.

Verkrijgbaar in 7 prachtige kleuren waarvan enkele de aantrekkingskracht van de appel weerspiegelen. Een duurzaam product, dit Castelli notitieboek!

Het perfecte relatiegeschenk

Verras klanten en relaties met deze unieke boekjes. Deze A5 notitieboeken zijn niet alleen duurzaam. Ze zijn ook nog eens praktisch in gebruik. Een notitieboek is voorzien van een leeslint, sluitelastiek, opbergvak en een penlus. Zo heb je altijd een pen of potlood bij de hand voor het maken van aantekeningen. Ook het productieproces is milieuvriendelijk: voor het produceren van het Appeel papier wordt alleen groene energie gebruikt. Dit notitieboekje heeft een veel lagere ecologische voetafdruk dan standaard boekjes.

Logo bedrukking zonder inkt

De Appeel notitieboeken zijn gemaakt door Castelli in Italië. Castelli staat bekend om haar luxe boekjes van hoge kwaliteit. Wij bedrukken deze duurzame notitieboeken door middel van een blinddruk (preeg). Deze manier van bedrukken geeft een stijlvolle look aan het boek en er wordt geen gebruik gemaakt van inkt.

Kies uw Appeel boekkaft

Vanaf 50 stuks, levertijd 2 weken

Offerte aanvragen

Vraag hier een offerte aan

U kunt een offerte opvragen via thenotepadfactory@vandermost.com. Vermeld dan ook even uw bedrijfsnaam en telefoonnummer. We staan u graag persoonlijk te woord en nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op.


"*" indicates required fields

*
Het liefst ontvangen wij uw logo of ander artwork als een EPS vector bestand. Heeft u dit niet? Geen probleem. Stuurt u ons uw logo ter beoordeling.
Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, eps, ai, Max. file size: 64 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.