Experts in bedrukken van

Mix&Match

Het Mix & Match-notitieboek is uniek! Je kiest zelf de kleur van de kaft, sluitelastiek, leeslint en penlus. Dit boekje heeft een perfecte kwaliteit, is genaaid gebonden en bovendien is het mogelijk de spiegelbladen te bedrukken. Ook zijn er heel veel opties om te personaliseren. Dat is nog niet alles; gekleurde spiegelbladen zijn gratis en het is mogelijk op tot 16 pagina’s te personaliseren die voor in het notitieboekje verwerkt worden.

Offerte aanvragen

Bewerkingsmogelijkheden

Blinddruk

Mix&Match notitieboek met blinddruk

Blinddruk, ook wel preeg of debossing genoemd is de meest gekozen logobedrukking. Bescheiden en stijlvol aanwezig. Alle Mix&Match boekcovers garanderen een prachtig zichtbaar effect.

Full Colour

Mix&Match notitieboek full colour bedrukking

Een veelkleurige afbeelding drukken wij prachtig in full colour. Mogelijk op alle boeksoorten echter vooral op de strakkere boeksoorten zoals het Moderno boek een prachtig eigentijds effect.

Foliedruk

Mix&Match notitieboek foliedruk op de kaft

Naast goud- of zilverfolie is er keuze uit een aantal foliekleuren. Voor een sprankelend effect.

Metal Logo

Mix&Match notitieboek met metal logo

Nieuwe optie logodruk! Uw logo in metal-zilver of metal-goud op het boekje, voor een strak en glanzend resultaat.

3D Plaatje

Mix&Match bewerkingsmogelijkheden convex 3D plaatje

Bolvormig aluminium plaatje voorzien van logogravure. Voor een moderne strakke look.

Tip in pagina

Mix&Match notititieboek tip in pagina

Het Mix&Match biedt de mogelijkheid om tot 16 pagina’s (8 vel) een unieke full colour bedrukking in het boek te verwerken.

Druk op snede

Mix&Match druk op snede

De kopse kant van het boekblok (ook wel de snede genoemd) kan bedrukt in worden in kleur(en) naar keuze. Een mooie extra mogelijkheid bedrijfskleuren uit te dragen.

Over Mix&Match

Ons paradepaardje!

Mix en match naar hartenlust met alle kleurvariaties van deze prachtige lijn notitieboeken. Een rood boek met een geel elastiek, oranje leeslintje en groene spiegelbladen? Het kan allemaal!

Kies je een boekkleur en mix en match met een sluitelastiek, leeslint en penlus naar kleur-keuze. Daarnaast biedt de Mix&Match lijn nog talloze andere mogelijkheden om je notitieboek helemaal aan te laten sluiten bij je communicatiewensen.

Wil je ook helemaal vrij zijn in de opmaak van de notitievellen zoals een logo op elk vel en de toevoeging van eigen secties, ga dan naar onze 100% Custom lijn voor nog meer mogelijkheden.

Opties

 • Formaat: 13x21 cm of 17x24 cm
 • Papier 192 pagina’s ivory, wit of gerecycled papier 80 grams
 • Bedrukking: lijn, blanco, ruit of stip
 • Kaft: 50 kleuren

Extra opties

 • Standaard verpakt in folie
 • Eigen banderol
 • Op aanvraag bedrukte kartonnen sleeve
 • Druk op snede
 • Visitekaartjeshouder
 • Eigen naam op boek in blinddruk of zeefdruk
 • 3D-plaatje in full color of aluminum op kaft

Bewerkingsopties boekkaft

 • Blinddruk (preeg)
  Druk ligt verdiept in het boek
  Logo/artwork is goed zichtbaar door hittegevoelige soft touch PU omslag
 • Full color print
 • Foliedruk
  Keuze uit diverse kleuren, waaronder goud en zilver
 • Metal logo
  Logo in metal zilver of metal goud, strak en glanzend resultaat

Stel je Mix&Match samen

Een vaak gestelde vraag: ‘Een rood boek met een geel elastiek, en dan graag een oranje leeslintje… Kan dat ook?’ Ja, dat kan! Bekijk onze Match&Mix boekjes! Exclusief en snel geleverd.

Kies je soort notitieboek en kleur en mix en match vandaag nog met een sluitelastiek, leeslint en penlus naar keuze. Daarnaast ben je helemaal vrij in de keuze uit verschillende kleuren spiegelbladen (binnenzijde kaft). Het logo prachtig bedrukt op de kaft van het notitieboek én het boek is helemaal af, kleurrijk en passend bij de huisstijl.

Minimum aantal 100 stuks

Offerte aanvragen

Mix&Match Growbook

In de kaft van het hardcover GROWBOOK® zijn twee zichtbare zaden van de zwarte dennenboom (pinus nigra) verwerkt. Deze boom wordt in onze klimaatzone het meest gebruikt voor de productie van hout- en papierwaren.

Zaden in een houten omhulsel kunnen worden verwerkt in alle Mix&Match boeksoorten, maar sluit het mooiste aan bij de kaft van het Juta notitieboek.

Offerte aanvragen

Boekkaften

Mix en match naar hartenlust met alle kleurvariaties van deze prachtige lijn notitieboeken. Een rood boek met een geel elastiek, oranje leeslintje en groene spiegelbladen? Het kan allemaal!

Kies je een boekkleur en mix en match met een sluitelastiek, leeslint en penlus naar kleur-keuze. Daarnaast biedt de Mix&Match lijn nog talloze andere mogelijkheden om je notitieboek te 100% uniek te maken. Daarnaast is het mogelijk de notitievellen te personaliseren. Kijk eens op 100% Custom lijn voor nog meer mogelijkheden

Een eigen Mix&Match stel je al samen vanaf 100 stuks

Offerte aanvragen

Kies het elastiek&penlus

Uw notitieboek kan ook zonder penlus geleverd worden.

Offerte aanvragen

Kies het binnenwerk

Offerte aanvragen

Kies de spiegelbladen

Offerte aanvragen

Vraag hier een offerte aan

U kunt een offerte opvragen via thenotepadfactory@vandermost.com. Vermeld dan ook even u bedrijfsnaam en telefoonnummer. We staan u graag persoonlijk te woord en nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op.


"*" indicates required fields

*
Het liefst ontvangen wij uw logo of ander artwork als een EPS vector bestand. Heeft u dit niet? Geen probleem. Stuurt u ons uw logo ter beoordeling.
Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, eps, ai, Max. file size: 64 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.