Experts in bedrukken van

Moleskine

Wie kent ze niet, de prachtige notitieboeken van Moleskine? Over vakmanschap gesproken! Met Moleskine notebooks haal je een luxe notitieboekje van de hoogste kwaliteit in huis. Het is niet voor niets dat deze opschrijfboekjes heel geliefd waren onder grote namen uit de literatuur- en kunstgeschiedenis. Ernest Hemingway, Oscar Wilde en Vincent van Gogh vertrouwden hun creatieve gedachten toe aan deze klassieker onder de opschrijfboekjes. Het originele zwarte notitieboekje met ivoorkleurige pagina’s en afgeronde hoeken is een object met geschiedenis en creativiteit. Het Moleskine notitieboek staat anno nu fier overeind, sterker nog: Moleskine werkt volgens de meest strenge regelgevingen ter wereld met betrekking tot duurzaamheid, veiligheid en milieu-impact van materialen.

Offerte aanvragen

Bewerkingsmogelijkheden

Blinddruk

Moleskine notitieboek met blinddruk op kaft

De blinddruk (ook preeg genoemd) is de meest populaire bewerking van het Moleskine notitieboek. Een druktechniek waarbij geen inkt wordt gebruikt. Een prachtige blinkddruk van uw logo op de kaft van het boek draagt bij aan de uitstraling van dit stijlvolle geschenk.

Foliedruk

Moleskine notitieboek met logo in foliedruk op de kaft

Wilt u de blinddruk op het notitieboekje nog meer op laten vallen? Kies dan voor een gekleurde folie die wij meedrukken in de preeg. Er is keuze uit meer dan 20 kleuren folie.

Zeefdruk

Moleskine notitieboek zeefdruk op kaft

Naast de preeg (blinddruk) of foliedruk is ook de mogelijkheid uw Moleskine object te voorzien van een zeefdruk. Een tekening bijvoorbeeld komt soms beter tot zijn recht wanneer deze in zeefdruk op het notitieboek wordt gezet.

Eigen Banderol

Moleskine notitieboek eigen banderol

Het notitieboek kan ook worden voorzien van een banderol (papierwikkel om het boek) volledig in eigen huisstijl. Deze banderol kan full colour worden bedrukt.

Insert

Moleskine notitieboek insert

Kaart van stevig papier, full colour bedrukt met de voor Moleskine karakteristieke ronde hoeken. Voorzien van mat- of glanslaminaat. De kaart wordt in het notitieboek gestoken.

Titelblad Bedrukt

Moleskine notitieboek opengeslagen titelblad bedrukt

Naast de ruimte voor de naam is er ruimte voor een logo op de titelpagina van het boek. Dit kan in één of twee kleuren. De titelpagina is de rechter pagina bij openen boek.

Spiegelblad Bedrukt

Moleskine notitieboek spiegelblad bedrukt

Een logo, tekst of ontwerp gedrukt op de spiegelpagina van het boek. Dit kan in één of twee kleuren. Het spiegelblad is de linkerzijde bij openen van het boek.

Over Moleskine

De enige echte!

De internationale kracht van het Moleskine merk komt uit een voortdurende verbinding met kunst, cultuur, en de wereldwijde creatieve gemeenschap. Het is een exclusief merk dat het leven mooier maakt.

Opties

 • Formaat: Pocket (9x14 cm), Large (13x21 cm), XLarge (19x25 cm)
 • Papier: 240 pagina’s ivory papier 70 grams
 • Bedrukking: lijn, blanco, ruit of stip
 • Envelop in boekband
 • Kaft: twaalf kleuren

Extra opties

 • Gratis Ivory Moleskine banderol
 • Custom banderol, eenzijdig bedrukt in full colour
 • Bedrukking van spiegelblad, zeefdruk in 1 of 2 kleuren

Bewerkingsopties boekkaft

 • Blinddruk (preeg)
  Druk ligt verdiept in de kaft van het boek. Het logo is bescheiden aanwezig, meest gekozen optie
 • Foliedruk
  Druk ligt net als bij blinddruk iets verdiept. Keuze uit diverse kleuren
 • Zwarte glansfolie
  Glossy effect én meer zichtbaarheid
  Alleen mogelijk op zwart boek
 • Zeefdruk
  Kleurendruk in elke pantone-kleur
  Print ligt op het boek

Moleskine Hard Cover (Lederlook)

Vanaf 50 stuks, Formaat 13x21cm (A5) meest verkocht

Het Moleskine notitieboek is wereldwijd het populairste en bekendste notitieboek en staat bekend om de hoge kwaliteit. De gladde boekkaft met lichte nerf leent zich uitstekend voor foliedruk. Daarbij kunt u kiezen uit een hard- of softcover model.

Offerte aanvragen

Moleskine Soft Cover (Lederlook)

Vanaf 50 stuks, Formaat 13x21cm (A5) meest verkocht

Het Moleskine notitieboek met zachte flexibele kaft is populair. Het ligt fijn in de hand en vormt zich naar gebruik. De zachte boekkaft met licht nerf leent zich uitstekend voor blinddruk en foliedruk. Het softcover boek is veelal alleen verkrijgbaar in gelinieerde en blanco uitvoering.

Offerte aanvragen

Vraag hier een offerte aan

U kunt een offerte opvragen via thenotepadfactory@vandermost.com. Vermeld dan ook even uw bedrijfsnaam en telefoonnummer. We staan u graag persoonlijk te woord en nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op.


"*" indicates required fields

*
Het liefst ontvangen wij uw logo of ander artwork als een EPS vector bestand. Heeft u dit niet? Geen probleem. Stuurt u ons uw logo ter beoordeling.
Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, eps, ai, Max. file size: 64 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.