Van den Ende BV - The Notepad Factory

Drukkerij Van den Ende bv – The Notepad Factory is gevestigd in Oss. En is sinds decennia toonaangevend specialist op het gebied van ontwikkeling en productie van private label- en promotionele schrijfblokken, notitieboeken en zelfklevende memobaadjes. Wij bieden service, innovatie en kwaliteit tegen een scherpe prijs.

In de Benelux zijn wij de grootste fabrikant van Proefwerk- en Examenpapier en promotionele papieren producten voor het onderwijs.

zelfklevende notitieblokjes

Een promotioneel product voor iedereen die schrijft!

De schrijfblokken en notitieblokken van The Notepad Factory kenmerken zich door kwaliteit en originaliteit.

Wist u dat de zelfklevend memoblokken Easy Notes® milieuvriendelijker is dan andere zelfklevende notitieblokjes? De lijmlaag is namelijk niet voorzien van schadelijke stoffen voor mens en milieu. Hierin zijn Easy Notes® uniek. En de plakkracht? Ultrasterk!

A-merken met promotionele waarde

Wij erkennen de enorme marketingkracht van de inzet van een A-merk voor uw promotie. Naast ons grote assortiment schrijfblokken uit eigen drukkerij kunt u bij ons terecht voor Moleskine® notitieboek en Castelli notitieboeken met bedrukking. The Notepad Factory is uw ervaren Moleskine Custom Editions leverancier voor de B2B markt in de Benelux. The Notepad Factory is ook de distributeur van het merk Easy Notes® zelfklevende memoblokken (tevens producent) en Whitelines®. En expert in notitieboeken met logo.

Innovatie

Sinds 2012 is The Notepad Factory, namens de Benelux, betrokken bij een wereldwijd studenten innovatieplatform. Exclusief voor het productassortiment van The Notepad Factory worden door studenten nieuwe promotionele producten en/of toepassingen op het gebied van schrijfblokken bedacht. Naast de uitkomst van veelal uitstekende ludieke producten voor onze relaties heeft participatie in dit traject een motiverend effect op ons team.

Ook op het gebied van augmented reality & print is The Notepad Factory een enthousiast pionier.

The Notepad Factory voelt nauwe betrokkenheid bij de grafische – en relateerde branches en vindt het belangrijk te investeren in de toekomst van jongeren. The Notepad Factory is derhalve aangemerkt als erkend leerbedrijf.

Exclusief lidmaatschap Club of Notes International houdt ons scherp

Van den Ende BV – The Notepad Factory is sinds 2001 exclusief lid van Club of Notes International. Club of Notes International is een internationale strategische alliantie van drukkerijen. Die allen hetzelfde unieke zelfklevende kwaliteitspapier verwerken tot promotionele zelfklevende memoblokken.

De Club of Notes is een sterk en gepassioneerd wereldwijd samenwerkingsverband dat als doel heeft: De wens om het beste wat voort komt uit de samenwerking op het gebied van innovatie en techniek te delen met de klantenkring.

Club of Notes Convention Canada

Van den Ende BV – The Notepad Factory

Moleskine Custom Editions B2B Reseller for Benelux

Galliërsweg 1; NL- 5349 AT Oss
Tel. +31(0)412 – 647 944      
E-mail moleskine@notepad-factory.com