Van den Ende bv - The Notepad Factory

Van den Ende bv – The Notepad Factory, gevestigd in Oss, is toonaangevend specialist op het gebied van ontwikkeling en productie van private label- en promotionele schrijfblokken van zowel zelfklevend als normaal papierThe Notepad Factory biedt service, innovatie en kwaliteit tegen een scherpe prijs, dit maakt The Notepad Factory de ideale partner voor het juiste promotionele product.

In de Benelux is The Notepad Factory tevens de grootste fabrikant van Proefwerk- en Examenpapier en promotionele papieren producten voor het onderwijs.

Een promotioneel product voor iedereen die schrijft!

De schrijfblokken van The Notepad Factory kenmerken zich door kwaliteit en originaliteit.

Wist u dat de zelfklevend memoblokken Easy Notes® een prachtige duurzame component hebben? De lijmlaag is niet voorzien van schadelijke stoffen van mens en milieu. Hierin zijn Easy Notes® uniek. De plakkracht van de notes is volmaakt.

Ervaar de promotionele waarde van onze A-merken

Wij erkennen de enorme marketingkracht van de inzet van een a-merk voor uw promotie. Naast ons grote assortiment schrijfblokken uit eigen drukkerij kunt u bij ons terecht voor het Moleskine® notitieboek. The Notepad Factory is uw ervaren  Moleskine Custom Editions leverancier voor de B2B markt in de Benelux. The Notepad Factory is ook de distributeur van het merk Easy Notes® zelfklevende memoblokken (tevens producent) en Whitelines®.

The Notepad Factory Moleskine distributeur
Moleskine Custom Editions B2B Reseller for Benelux

Innovatie

Sinds 2012 is The Notepad Factory, namens de Benelux, betrokken bij een wereldwijd studenten innovatieplatform. Exclusief voor het productassortiment van The Notepad Factory worden door studenten nieuwe promotionele producten en/of toepassingen op het gebied van schrijfblokken bedacht. Naast de uitkomst van veelal uitstekende ludieke producten voor onze relaties heeft participatie in dit traject een  motiverend effect op ons team.

Ook op het gebied van augmented reality & print is The Notepad Factory een enthousiast pionier.

The Notepad Factory voelt nauwe betrokkenheid bij de grafische – en relateerde branches en vindt het belangrijk te investeren in de toekomst van jongeren. The Notepad Factory is derhalve aangemerkt als erkend leerbedrijf.

Exclusief lidmaatschap Club of Notes International houdt ons scherp

Van den Ende bv – The Notepad Factory is sinds 2001, exclusief namens de Benelux, lid van Club of Notes International. Club of Notes International is een internationale strategische alliantie van drukkerijen die allen hetzelfde unieke zelfklevende kwaliteitspapier verwerken tot promotionele zelfklevende memoblokken.

De Club of Notes is een sterk en gepassioneerd wereldwijd samenwerkingsverband dat als doel heeft; De wens om het beste wat voort komt uit de samenwerking op het gebied van innovatie en techniek te delen met de klantenkring.

Club of Notes Convention Canada

Onze prepress is altijd beschikbaar om uw drukbestanden waar nodig aan te passen. Onze verkoopmedewerkers informeren u graag over de mogelijkheden, prijzen en levertijden. U bent ook te allen tijde welkom in onze showroom in Oss.

Van den Ende BV – The Notepad Factory

Moleskine Custom Editions B2B Reseller for Benelux

Galliërsweg 1; NL- 5349 AT Oss
Tel. +31(0)412 – 647 944      
E-mail moleskine@notepad-factory.com