Notitieboeken met logo bedrukking

Notitieboekjes met logo laten bedrukken? Wij bieden de ruimste keuze en bedrukken deze in eigen huis. Daardoor leveren wij snel en goedkoop. Ons assortiment bestaat uit notitieboeken in verschillende formaten, modellen en bindwijzen. Wij leveren ook luxe notitieboeken van A-merken zoals: Moleskine® en Castelli®. Deze kunnen ook worden gepersonaliseerd. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bedrukken van notitieboeken. Hierdoor bieden wij scherpe prijzen & snelle levering. Onze notitieboeken zijn populair vanwege de hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bedrukte boekjes zijn populaire relatiegeschenken en ideaal als give away of premium.

Boekjes in alle maten en uitvoeringen

Op zoek naar boeken met een zachte (softcover) of harde kaft (hardcover)? Of notitieboekjes met een pen in een luxe geschenkdoos? Vrijwel alles is mogelijk. Wij hebben het grootste aanbod in notitieboeken van de Benelux. Ook de formaten varieren van A4, A5, B5 en B6 tot pocket afmetingen. En de opmaak? Die verzorgen wij uiteraard gratis, de proefdruk en de levering van uw bestelling. Handig! U kunt bij ons op rekening betalen.

Waarom notitieboekjes laten bedrukken bij The Notepad Factory?

Wij zijn sinds 1867 gespecialiseerd in het bedrukken van notitieboeken, schrijfblokken en memoblokken. Wij leveren al jaren aan diverse bedrijven, organisaties en instellingen door heel Europa. Onze drukkerij biedt de mogelijkheid maatwerk te produceren. Uitgekiende productieprocessen garanderen scherpe en goedkope offertes. Daarnaast kunnen wij door onze jarenlange ervaring u perfect adviseren. Tevens hebben wij een showroom in Oss. Kom langs en bekijk ons uitgebreide assortiment. Wij vertellen graag over de mogelijkheden. En leveren ook custom made notitieboeken, deze worden 100%  op maat gemaakt. Bijna alles is hierin mogelijk.

Waarom een bedrukt notitieboek als relatiegeschenk?

Notitieboekjes zijn ondanks het digitale tijdperk nog steeds immens populair. In steeds meer winkels verschijnen ze standaard in het assortiment. Notitieboekjes worden zakelijk veel gebruikt voor snelle aantekeningen, to-do lijstjes, schetsen en voor het notuleren tijdens vergaderingen. Het is dus een praktisch product dat dagelijks gebruikt wordt. Bedruk zakelijke notitieboeken met een logo of huisstijl en uw doelgroep komt dagelijks met uw merk in aanraking. Werk aan uw naamsbekendheid! Een A-merk zoals Moleskine of Castelli zijn prachtige afgewerkte boekjes met een luxe uitstraling.

Bedrukkingstechnieken voor de notitieboekjes

De notitieboeken kunnen op verschillende manieren worden bedrukt. Denk aan blinddruk (ook preegdruk), foliedruk, full colour, tampondruk en digitaaldruk. Het aantal verschillende bedrukkingstechnieken is wellicht duizelingwekkend maar wij adviseren en helpen graag. En vooraf ontvangt u altijd een proefdruk zodat u weet hoe uw bedrukt notitieboek eruit komt te zien. Bel (+31) 0412 – 647 944 bij vragen of voor meer info.

Wat kan er in of op het notebook worden bedrukt?

Elk notitieboek heeft zijn eigen belangrijke kenmerken en mogelijkheden. Kies je voor een A-merk zoals Moleskine? Of een goedkoop notitieboek zoals ons Budget boek of toch voor onze unieke 100% custom boeken? Deze laatste kunnen aan de binnenzijde worden bedrukt, een kaft op maat, wel of geen penlus, bedrukking op boeksnede (zijkant) of zelfs een bedel aan het leeslint. Wij kunnen bijna alles op maat leveren, dus kan je niet vinden wat je zoekt? Wij denken graag met je mee en leveren een scherpe offerte op maat.

Zijn er ook duurzamere bedrukte notitieboeken?

Een duurzaam notitieboek? Wat dacht je van een boek gemaakt van appelresten? Onze Appeel boekjes zijn spraakmakend vanwege de gebruikte materialen en de pagina’s gemaakt van appelpapier. Of wat dacht je van ons GROWBOOK? In de kaft van dit boekje zijn 2 zaden van de zwarte dennenboom verwerkt. Deze boom wordt hier het meest gebruikt voor de productie van o.a. papier. Of ons notitieboek van gerecycled leer? We hebben volop keuze in de zoektocht naar een eco notitieboek.